Welkom op de website van de Evangelische Kerk Rafaël-Terschelling.

Rafaël-Terschelling is een kleine evangelische gemeenschap. De kerkdiensten worden gehouden op zondag om 10.00 uur in het dorpshuis Ons Huis, Torenstraat 42, West-Terschelling.

In de zomermaanden vanaf 17 juni t/m 26 augustus 2018 houden wij de diensten op zondag om 10.00 uur in De Driemaster, ingang bibliotheek, Brouwershoekweg 2, in Midsland.

Vanaf zondag 22 juli t/m 19 augustus 2018 is er een Sing-in op dezelfde locatie in Midsland, aanvang 20.00 uur.