Kinderkerk

Hallo, kinderen van 4 - 10 jaar. Jullie hebben in het hoogseizoen een eigen dienst tijdens de samenkomst! Na het eerste gedeelte van de kerkdienst, waarin we naar de liederen luisteren, gaan jullie naar een eigen ruimte. We maken er samen iets gezelligs van! Voor de peuters hebben we een creche.

Wekelijkse bijbelgroepen

Doordeweeks op donderdagavond 20.00 uur ontmoeten wij elkaar op de kring.

Vanaf 19.45 uur drinken we samen een kopje koffie, thee of fris. Welkom! Wanneer u/je wilt komen, neem dan even contact op met Andrea van der Heide.

Adres: Longway 33, West-Terschelling. Tel. 0657541456