Kinderkerk

Hallo, kinderen vanaf 4 - 10 jaar. Jullie hebben een eigen dienst in het vakantie-hoogseizoen! Na het eerste gedeelte van de kerkdienst, waarin veel gezongen wordt, gaan jullie naar een eigen ruimte. We maken er samen iets gezelligs van.

Op zondagavond ben je met je ouders ook welkom bij de Sing-in. Dat is op 23 en 30 juli, 6, 13, 20 en 27 augustus 2017. Je kunt daar ook jouw mooiste lied opgeven om te laten zingen! Dat geldt natuurlijk ook als je ouder bent.

Wekelijkse bijbelgroepen

Doordeweeks op donderdagavond ontmoeten wij elkaar op de kring. Aanvang 19.45 uur.

Vanaf 19.30 uur drinken we samen een kopje koffie, thee of fris. Welkom! Wanneer u/je wilt komen, neem dan even contact op met Henk en Wil Askes.

Adres: Prinses Margrietlaan 13, West-Terschelling. Tel. 0562-443334