Over ons

Het is al weer 30 jaar geleden dat we op zondagmorgen in de maanden juli en augustus, een evangelische samenkomst mochten beginnen op het mooie eiland Terschelling. Je zou kunnen zeggen een zomer-kerk. We wilden een blijde kerk zijn waar de sfeer van het Koninkrijk van God merkbaar aanwezig zou zijn! Dat vinden we nog steeds het belangrijkste.

Menig vakantieganger werd door de diensten gezegend. Voor de sing-in op zondagavond was steeds een grote belangstelling. Honderden kinderen gingen wekelijks naar de kinderclub. We evangeliseerden over het hele eiland, op campings, stonden met een evangelische boekenkraam op de braderie, zongen met jeugdgroepen bij de Brandaris en op campings, draaiden evangelische films,  organiseerden gospelconcerten… God voorzag in een duidelijke behoefte!

Ook buiten het seizoen om wilden we het eiland graag tot zegen zijn. In september 2002 hebben we, na onze verhuizing vanuit Amersfoort naar West-Terschelling, een geloofsstap gezet. We startten een pioniersgemeente in het dorp West-Terschelling en gingen deel uitmaken van de landelijke keten van Rafaël gemeenten. Daar houden we nog steeds onze kerkdiensten op zondagmorgen om 10.00 uur in het dorpshuis Ons Huis, Torenstraat 42.

In het hoogseizoen is deze ruimte te klein. Dan verplaatsen we onze kerkdiensten naar een grotere zaal in De Driemaster en de aangrenzende aula van de scholengemeenschap ’t Schylger Jouw, ingang bibliotheek, Brouwershoekweg 2 in Midsland.

Onze droom is de realisatie van een bijbels, evangelisch getuigenis op West-Terschelling. Ook U kunt daar aan meewerken door uw aanwezigheid, uw gebed en eventuele financiële ondersteuning.

Henk en Wil Askes, voorgangers
Evangelische Kerk Rafaël
p/a Prinses Margrietlaan 13
8881 CK West-Terschelling
Bankrekening NL61 INGB 0009 355445 t.n.v.
Rafaël Gemeenschap Terschelling
KvK nr. 30259172

Wekelijkse bijbelgroepen

Doordeweeks op donderdagavond ontmoeten wij elkaar op de kring. Aanvang 19.45 uur.

Vanaf 19.30 uur drinken we samen een kopje koffie, thee of fris. Welkom! Wanneer u/je wilt komen, neem dan even contact op met Henk en Wil Askes.

Adres: Prinses Margrietlaan 13, West-Terschelling. Tel. 0562-443334